Mgr. Jan Lacina

  • STAN
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2022 13:13:00

Budujeme respekt na mezinárodní scéně svým postojem k Putinově válce

Budujeme respekt na mezinárodní scéně svým postojem k Putinově válce

Komentář na facebookovém profilu k vládě Andreje Babiše a vládě Petra Fialy.

 Poslední roky vlády Andreje Babiše se zapíšou do učebnic jako Doba rozhazování peněz z helikoptéry. Tvrdili nám, že nárůst státního dluhu z 1,64 bilionu na 2,46 bilionu během dvou let plyne z covidu. Lhali nám. Nejvyšší kontrolní úřad zjistil, že skoro 90 % meziročního růstu výdajů nesouviselo s pandemií. Tempo zadlužování bylo 3. nejvyšší v EU.

NKÚ potvrdil i to, co už všichni víme: Nákupy ochranných pomůcek byly chaotické s řadou nedostatků, které oslabily vyjednávací pozici státu k dosažení výhodnějších cen, což vedlo ke snížení transparentnosti a zdražení nákupů.

A ti stejní lidé se teď snaží hodit všechny problémy plynoucí z jejich rozhazování na naši vládu. Na vládu, která je rozpočtově odpovědná a která Česku buduje respekt na mezinárodní scéně díky svému postoji k Putinově válce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama