Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2012 18:51:42

Generál Pavel je kvalitní kandidát na náčelníka generálního štábu

Generál Pavel je kvalitní kandidát na náčelníka generálního štábu

ČSSD vítá rozhodnutí ministerstva obrany, které se rozhodlo doporučit do funkce náčelníka generálního štábu generálporučíka Petra Pavla.

Jsem přesvědčen o tom, že generálporučík Pavel je velmi kvalitní kandidát s dostatečnými zkušenostmi a respektem pro výkon funkce náčelníka generálního štábu.

Pokud bude prezidentem republiky do funkce jmenován, leží před ním velmi obtížný úkol.  V současné době vládní koalice svými plošnými škrty a permanentním krácením rozpočtu ministerstva obrany ohrožuje nejen akceschopnost českých vojáků, ale také řádné plnění závazků ČR vůči našim spojencům.   

Před novým náčelníkem generálního štábu tak bude stát výzva jak přispět ke stabilizaci české armády a udržení jejích základních schopností a úkolů.

Jan Hamáček, stínový ministr obrany za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama