MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2022 6:54:00

Na „Mafiánské" jsme uspořádali velikonoční trhy. A ne ledajaké

Na „Mafiánské" jsme uspořádali velikonoční trhy. A ne ledajaké

Komentář na facebookovém profilu k velikonočnímu trhu.

 Dřív se Mariánskému náměstí před magistrátem říkalo Mafiánské a bylo z něj parkoviště lobbistů a papalášů. My jsme si ale řekli, že z něj radši uděláme místo pro lidi, kde se budou moci v příjemné atmosféře setkávat a bavit.

Toho se držíme i nadále. U příležitosti nadcházejících Velikonoc jsme tak náměstí tematicky vyzdobili a uspořádali na něm velikonoční trhy. Nejsou to ale ledajaké trhy. V pěti stáncích si totiž můžete koupit výrobky s příběhem od příspěvkových nebo neziskových organizací a chráněných dílen, a tím je podpořit.

K dostání jsou tu například pomlázky, velikonoční keramika, proutěné košíky, ošatky a podnosy. Pošmáknout si můžete na koláčích, sýrech, utopencích nebo nakládané zelenině a z Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského tu je dokonce požehnaný chléb a další pečivo. Zkrátka nepřijdou ani milovníci květin a velikonočních dekorací.

V sobotu 16. dubna a v sobotu 23. dubna od 15 hodin se můžete těšit také na divadélka pro děti a jejich rodiče. Srdečně vás zvu, je to tu moc fajn!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama