Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2022 16:50:00

Prasata v ruské armádě

Prasata v ruské armádě

Komentář na facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

 Prasata v ruské armádě. Za WWII byli vojáci přistižení při znásilnění svými nadřízenými trestání (často kulkou do týlu). Samozřejmě pouze v ČSR, v Německu tato pravidla neplatila.

To, co dělají na Ukrajině, je válečný zločin, protože používají znásilnění coby mimořádně efektivní válečný nástroj. Chtějí demoralizovat a psychicky zničit obyvatelstvo v zázemí i chlapy na frontě, kterým znásilňují manželky, sestry, matky, dcery...

A je to také výsledkem bezuzdné nenávistné propagandy, za niž je ve finále zodpovědný jeden člověk, který tohle zbytečné krvelačné běsnění spustit kvůli svému zbytnělému egu - válečný zločinec a diktátor Vladimír Putin.

Zdroj ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama