JUDr. Ladislav Faktor

  • BPP
  • České Budějovice
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2022 17:09:46

Jsem pro účast vojsk NATO na našem území

Jsem pro účast vojsk NATO na našem území

Komentář na facebookovém profilu k případné základně Severoatlantické aliance (NATO)

Všichni senátoři dostali v minulých dnech tento email. Dost by mne zajímal zmíněný pracovní kolektiv, který je tak jednoznačně proti naší spolupráci s NATO, zejména ve světle posledních událostí. Zažil jsem pobyt sovětských vojsk na našem území a v roce 1991 jsem oslavil jejich odchod. Tehdy se ovšem jednalo o vynucený pobyt. Rusové by se nás rozhodně neptali, jestli je k nám pozveme, nějak to nemají v povaze.

Za sebe musím prohlásit, že jsem pro účast vojsk NATO na našem území. Přeji si, abychom zůstali ve svazku, který v roce 1999 potvrdil Senát. Z Ruska nikdy nic dobrého nevzešlo, s výjimkou umění. I když máme spoustu problémů v EU, patříme podle mého názoru na Západ. Kolektiv občanů, který se ani nepodepsal, mne těžko může přesvědčit o opaku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama