Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2022 13:16:00

Očekávám omluvu od ODS

Očekávám omluvu od ODS

Komentář na facebookovém profilu k diskusi s Pavlem Novotným z ODS.

 Koukám, že debata na CNN Prima NEWS nenechala nikoho chladným. Děkuji za vaše názory a stovky povzbudivých reakcí.

Mnozí se ptáte, proč jsem po zjištěni, kdo stojí proti mně, nezrušila svou účast. Otázek padlo spoustu, odpovím tedy takto, všem najednou.

TROCHA FAKTOGRAFIE KE VČEREJŠÍ DEBATĚ NA CNN Prima News.

Pozvánku původně dostali tři lidé, kromě mě také bývalý ministr za ČSSD Lubomír Zaorálek a řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS). Proč se Zaorálek debaty nakonec nezúčastnil, nevím.

Nejsem to já, kdo si vybírá, s kým se na obrazovce střetne, nýbrž televizní dramaturgie, která zve hosty. Že je Novotný nevychovaný hulvát a sprosťák, ví každý včetně mě, nikdy by mě ale nenapadlo, že moderátor, režisér a další odpovědní televizní pracovníci, nechají jeho nehoráznosti dojít tak daleko.

V tomto smyslu očekávám omluvu nejen od ODS, která za svého člena nepochybně nese svůj díl odpovědnosti, ale také od vedení televize CNN Prima NEWS.

Nerozumím rovněž dalšímu postupu vedoucích pracovníků TV Prima. Plánovanou reprízu čtvrteční relace „Co Čech, to politik“ zrušili, respektive namísto ní pustili do vysílání starý díl.

Z webu CNN Prima News záznam čtvrtečního dílu střídavě mizí a zase se tam objevuje. Obdobně je s odvoláním na autorská práva mazán záznam objevující se na YouTube.
Můj postoj k celé věci je jednoznačný.

Jen ať se diváci podívají. Pokud to tedy zase nestáhnou…

Přenos ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama