Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2022 11:34:00

Svět se neubírá dobrým směrem

Svět se neubírá dobrým směrem

Komentář na facebookovém profilu k Velikonocům.

 Dnes je velký křesťanský svátek. Vzkříšení! Ježíš Kristus, jenž na sebe vzal hříchy našeho světa, vstal třetího dne po svém ukřižování z mrtvých. Ať už jsme, či nejsme věřící, je dobré připomenout si právě v tento den symboliku největšího z křesťanských svátků.

Je to příležitost, abychom v sobě vzkřísili to dobré, co v nás je. Abychom hledali spíše to, co nás spojuje, než abychom ve vzájemných soubojích zneužívali jednotlivosti, na něž máme různé názory. Právě naše doba, ve které žijeme, po tom doslova volá.

Už řadu let se náš svět neubírá dobrým směrem. Roste mezinárodní napětí, přímo za našimi humny se válčí, obyčejní lidé chudnou a ti nejnešťastnější a nejpostiženější umírají.

Právě svátek vzkříšení je příležitostí připomenout si, že namísto toho, abychom vinili jen ty druhé, můžeme každý začít sám u sebe.
K takovému vzkříšení Vám i sobě přeji hodně odvahy.

Vaše Zuzana

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama