Ing. Petr Benda

Ústecký kraj
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2012 18:10:00

Vorálkova slova mě lidsky mrzí

Vorálkova slova mě lidsky mrzí

Dlouholetý ředitel severočeské policie Jiří Vorálek se ve svém rozhovoru pro server iDnes dopustil hned několika nepřesností, možná bych řekl až lží, které bych od člověka, který patřil dlouhá léta mezi špičky české policie, nečekal.

Prý jsme jej s Jiřím Paroubkem bez jeho vědomí „zatáhli“ do veřejného dění, o což podle svých slov nestál. Zřejmě proto paradoxně kývnul na nabídku ČSSD, aby za tuto stranu kandidoval do senátu za obvod Teplice.

Chtěl bych říci, že z naší strany vůči panu Vorálkovi nezazněl žádný slib kandidatury za národní socialisty. Gratuluji nicméně panu Vorálkovi k jeho údajné smlouvě na poradenství u hejtmanky Ústeckého kraje Vaňhové. Je totiž možné, že možná i to byl hlavní impuls, který jej motivoval k přijetí nabídky kandidatury za ČSSD v Teplicích.

Překrucování reality ze strany Jiřího Vorálka, kterého jsem si vždy vážil, je pro mne lidským zklamáním.

Petr Benda, předseda krajské organizace NS-LEV 21 v Ústeckém kraji
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama