Mgr. Renáta Zajíčková

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2022 18:40:00

Magistrát pod vedením Pirátů podráží radnicím nohy

Magistrát pod vedením Pirátů podráží radnicím nohy

Komentář na facebookovém profilu ke špatné spolupráci s Magistrátem hl. m. Prahy.

 Jak se městské části spolupracuje s magistrátem, pokud máte jinou barvu trička, než jeho politické vedení? Zmatky v dopravě, zfušované pruhy, nedostatečný svoz odpadu, málo uklízený veřejný prostor, dokonce odsunutí ve sportovních dotacích.

Téměř vše, co by měl zajišťovat magistrát, si musí Pětka obstarat sama. A také to děláme. Doobjednáváme vlastní úklid, financujeme opravy chodníků, dokonce po své ose řešíme bezpečnost a drogy v ulicích. Současný magistrát jednoduše nezvládá koordinovat a bohužel se často nechová ani jako partner. Na nadržování a na druhé straně podrážení nohou pražských radnic nakonec doplácíme všichni obyvatelé Prahy. Vše trvá zbytečně dlouho, což ve nás ve výsledku stojí i zbytečné peníze.

Ale jsem optimista. Hlavní město jde řídit koncepčně a radnicím vycházet vstříc. Stačí prostě "ty trička neřešit", dělat věci, které dávají smysl. Ano, je to o lidech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama