Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2022 19:21:00

Oslavy Svátku práce a Prvního máje – Festival práce a solidarity

Oslavy Svátku práce a Prvního máje – Festival práce a solidarity

Jako každý rok i letos se sejdou zástupci České strany sociálně demokratické a Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) na vzpomínkové akci ke Dni práce na Střeleckém ostrově.

 V rámci oslav Svátku práce a Prvního máje pořádají, nebo podpoří sociální demokraté i další akce po celé republice. Vše zaštítil název Festival práce a solidarity.

Předseda sociálních demokratů Michal Šmarda a předseda ČMKOS Josef Středula ve čtvrtek 28. dubna ve 14 hodin společně položí kytice a věnce u pamětních desek na Střeleckém ostrově v Praze připomínajících místo, na kterém v roce 1890 poprvé v českých zemích proběhly oslavy 1. máje. Po položení květin bude prostor k neformální diskuzi a pro dotazy.

Dále ve dnech 28. dubna až 7. května představí sociální demokraté pod názvem Festival práce a solidarity soubor akcí po celé České republice, na kterých si všichni budou moct připomenout tento důležitý svátek.

ČSSD1

ČSSD2

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama