Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2022 19:39:00

Ten Dukův článek je úplně špatně. Nechápu to

Ten Dukův článek je úplně špatně. Nechápu to

Komentář na facebookovém profilu k článku Dominika Duky, kde ten se věnoval znásilněním ve válce na Ukrajině.

 To, co udělali ruští vojáci ukrajinským ženám, se nedá omluvit žádnými slovy. A věřím, že dojdou soudu. Když ne tady na zemi, tak potom.

Ten článek, co napsal Dominik Duka, je úplně špatně. Nechápu to. Možná je to podložené nějakými chytrými argumenty. Možná to je všechno podle nějakých příruček… Ale je to úplně mimo. Nikdo po Dukovi nechce, aby církev nakupovala Postinor a rozvážela ho po Ukrajině.

Když nedokážu pomoct, tak mám aspoň být zticha... V Bibli se píše, že je mlčení, v němž se projeví rozumnost člověka. Nechci církev, jejíž představitelé svazují těžká břemena a nakládají je lidem na ramena, ale sami se jich nechtějí dotknout ani prstem.

Vyjmi z nás, Bože, srdce z kamene a dej nám srdce z masa!

Jediné s čím se dá souhlasit je, že větší vinu mají ti, kteří to celé vymysleli a nařídili. Pro ty by bylo lepší, aby se nebyli narodili.

Ale to je tak všechno.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama