Ing. Eva Fialová

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2022 20:14:00

Dělá si Jurečka kampaň za peníze ministerstva?

Dělá si Jurečka kampaň za peníze ministerstva?

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 28. dubna 2022 k ústním interpelacím.

 Děkuji za slovo. Já jsem chtěla interpelovat pana Mariana Jurečku ve věci financování komunální kampaně z rozpočtu MPSV. Pan ministr 11. 4. udělal výjezd do Ústeckého kraje, za což jsem velice ráda, je to naprosto v pořádku, a ukončil (ho) na konci debatou s občany, což je naprosto také v pořádku, kde aspoň se dozvěděl, jaký je skutečný stav úředníků z (úřadů?) práce a frustraci jednotlivých občanů v Ústeckém kraji.

Ale co mě na jeho pozvánce zaujalo, bylo to, že událost, kterou pořádá Ministerstvo práce a sociálních věcí a zveřejňuje ji na svých sociálních sítích, bylo takovým malým dovětkem uvedeno, že se bude také účastnit kandidát na primátora města Ústí nad Labem, já nebudu říkat jméno, ale je to člen hnutí KDU-ČSL, současně byla úplně stejná pozvánka vytvořena pod hlavičkou na stejné místo na stejnou hodinu pod barvami KDU-ČSL, současně i pozvánka spolku, za který bude pan kandidát na primátora kandidovat.

A já se ptám - kolik tato kampaň stála, protože na Instagramu vyběhlo, že tuto kampaň s tímto dovětkem nebo tuto událost financuje, pořádá a sponzoruje MPSV? Takže by mě zajímalo, kolik peněz šlo na grafickou úpravu těchto akcí, kolik stál jednotlivý výjezd, případně pronájem sálu a samotný sponzoring na sociálních sítích. Děkuji za odpověď.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama