Radek Koten

  • SPD
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2022 21:38:00

Proč vláda nekonala, když bydlení potřebovali naši občané, naše mladé rodiny?

Proč vláda nekonala, když bydlení potřebovali naši občané, naše mladé rodiny?

Projev na 19. schůzi Poslanecké sněmovny 28. dubna 2022 k ústním interpelacím.

 Vážená paní předsedající, děkuji za slovo. Vážený pane ministře, já bych se velmi rád zeptal na ubytovací kapacity, protože tady v ČR jsme měli poměrně nouzi o nájemní bydlení, o byty atd., a nebyli jsme schopni tedy pro občany České republiky, event. matky samoživitelky, zajistit odpovídající bydlení, cenově dostupné, si myslím. To by bylo to správné slovo. A nyní nám tu tedy nastala krizová situace a já se opravdu nestačím divit, jakou obrovskou kapacitu ubytovacích kapacit má Česká republika. A dokonce jak rychle dokázala tuto kapacitu zmobilizovat.

Takže já bych se velmi rád zeptal, ještě tedy další byty se mají stavět, co jsem aspoň zjistil z běžně dostupného tisku nebo z nějakých internetových serverů typu Novinky cz., iDNES a tak dále. Takže já bych se vás rád zeptal, proč vláda nekonala, když to potřebovali tedy naši občané, naše mladé rodiny, naše matky samoživitelky, protože to je samozřejmě obrovská skupina lidí. A z jakého důvodu vlastně vláda na tyto naše občany vůbec nereflektovala. Děkuji vám za odpověď.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama