Ing. Věslav Michalik, CSc.

* 1.3.1963 † 12.6.2022
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.05.2022 11:44:00

Ve středočeských nemocnicích se chystají velké investice

Ve středočeských nemocnicích se chystají velké investice

Komentář na facebookovém profilu ke středočeským nemocnicím.

 Ve středočeských nemocnicích se chystají velké investice. Schválili jsme přípravu výstavby nové porodnice v Mladé Boleslavi a výstavby pavilonu urgentní medicíny v Kolíně.

A proč zrovna tyto 2 nemocnice?

Na gynekologicko-porodnickém oddělení mladoboleslavské nemocnice provádí ročně více než 1700 operačních výkonů a 1300 porodů. Nemocnice je navíc intermediálním perinatologickým centrem. Proto je na místě poskytnout tu co nejlepší zázemí pro standardní ale i vysoce specializovanou péči. To vše v jednom pavilonu. Nová porodnice zde navíc byla slibována již před rokem 1989.

Nemocnice Kolín je od roku 2020 zařazena do budované sítě urgentních příjmů v ČR. Vybudování pavilonu urgentní medicíny je proto nezbytné, protože péče o akutní pacienty tvoří významnou část poskytovaných zdravotních služeb. Součástí urgentního příjmu by měl být i diagnostický komplex a pracoviště lékařské pohotovostní služby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama