Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.05.2022 12:39:00

Dvorecký most? Jeho stavbu svěřili ruským oligarchům

Dvorecký most? Jeho stavbu svěřili ruským oligarchům

Komentář na facebookovém profilu ke stavbě Dvoreckého mostu.

 Dneska sociální sítě plní Čižinského parta z Praha Sobě skvělou zprávou, že Dvorecký most má stavební povolení. Zpráva je to bezesporu skvělá. Jen zapomněli dodat, že se stavbu chystají opět svěřit firmám napojeným na ruské oligarchy, kteří přímo zbraněmi a municí zásobují ruskou agresi na Ukrajině. Stejně jako jim dali Metro D nebo tramvajovou trať do Holyně.

Díky Čižinského honbě za PR body a snahou poslední měsíce do voleb dohonit vše, na co 4 roky kašlali, tak bude most mezi Prahou 4 a 5 mít navždy tak trošku “krvavou” pachuť. A to nemluvím o tom, že most už měl dávno stát a tvořit objízdnou trasu pro opravovaný Barrandovský most!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama