plk. Ing. Zdeněk Nytra

  • ODS
  • Ostrava-město
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2022 9:09:00

Daňové zákony, reagující na ruskou agresi, finančně pomohou českým občanům

Daňové zákony, reagující na ruskou agresi, finančně pomohou českým občanům

Na své schůzi se senátoři věnovali daňovým zákonům, které jednohlasně schválili.

 Zároveň se budou také zabývat evropskými tisky, řešící dodávky zemního plynu a cenově dostupnější a udržitelnější energie. Schůze bude pokračovat příští týden.

„Na dnešní schůzi, která bude pokračovat i příští týden, projednáme balíček zákonů, které navrhuje vláda ke zmírnění aktuálních problémů trápících každého občana. Jedná se zejména o daňové zákony, reagující na invazi armády Ruské federace na Ukrajině, a nejen s touto agresí spojeným skokovým růstem cen. Jsem velmi rád, že jsme v Senátu právě tyto zákony schválili,“ říká předseda senátorského klubu ODS a TOP 09 Zdeněk Nytra a dodává:

„Zabývat se budeme rovněž docela velkým počtem evropských tisků, které se snaží řešit bezpečnost dodávek zemního plynu, ale i obecně energie cenově dostupnější, bezpečnější a udržitelnější. Nevyhneme se ale ani aktuální situaci na Ukrajině a podpoře začlenění Tchaj-wanu do mezinárodních organizací, jako jsou Světová zdravotnická organizace (WHO), Interpol.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama