Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2022 14:10:00

Zbabělý a dobrosr*čský přístup mi jde na nervy

Zbabělý a dobrosr*čský přístup mi jde na nervy

Komentář na facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

 V televizní diskusi mezi ministrem zahraničí a ukrajinským velvyslancem moderátor prohlásil, že konflikt nutně musí končit kompromisem. Tož to jsem zvědav, jaký kompromis si představuje v situaci, kdy jeden je přepaden a druhý je lupič. Nesebereme Ukrajině třetinu území, ale pouze čtvrtinu? To je tedy velice vstřícný pohled. Tento, promiňte, zbabělý a dobrosráčský přístup mi jde na nervy.

Šéf Volkswagenu se aspoň vyjádřil poctivě a upřímně prohlásil, že by Ukrajina měla jednat s Putinem, neboť je to životní zájem německého průmyslu. Je to pravda, německý průmysl by rád nadále exportoval do Ruska a vydělával. Ovšem představa, že se tomu má obětovat Ukrajina je poněkud bizarní.

Putin už své požadavky jasně stanovil. Je to úplná kapitulace Ukrajiny. Vyžadovat od Ukrajinců, aby na to přistoupili je nejenom zločin vůči Ukrajině, nýbrž přímý útok na svobodu a nezávislost všech evropských států.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama