Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2022 9:45:00

Ještě nedávno jsme byli rizikoví všichni

Ještě nedávno jsme byli rizikoví všichni

Komentář na facebookovém profilu k přijímání ukrajinských dětí do škol bez jakékoli zdravotní prohlídky

 Podle ministra zdravotnictví Vlastimila Válka je ZBYTEČNÉ, aby ukrajinské děti před nástupem do škol prošly jakoukoli zdravotní prohlídkou?

ZÁSADNĚ s ním NESOUHLASÍM.

Přes 120 tisíc dětí tak nastoupí do škol a zařadí se mezi naše děti, aniž by předtím bylo vyloučeno riziko závažných onemocnění.

Upozorňujeme, že Ukrajina má JINÝ očkovací kalendář a u spousty dětí není ani možné prokázat proti čemu, a zda vůbec, jsou očkované.

Expert Trikolora na zdravotnictví MUDr. Jaromír Bernátek říká: „Covid zdaleka není jediná nakažlivá choroba u těchto dětí, jsou i mnohem závažnější – například tuberkulóza. O některých dětech nevíme NIC, proto je vstupní prohlídka ten NEJMENŠÍ požadavek!“

„Ještě nedávno jsme byli rizikoví všichni, teď se to už může bagatelizovat a riskovat zdraví našich dětí?“ dodává.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama