Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2022 12:28:00

Nemohu jinak, než se vyjádřit

Nemohu jinak, než se vyjádřit

Komentář na facebookovém profilu k reklamě Androda Šándora na bunkry během tiskové konference

 Andor Šándor je bezesporu jedním z největších odborníků v bezpečnostní problematice u nás a velice si ho vážím. Nicméně dělat dvoudenní avízo na důležitou tiskovou konferenci a udělat z ní prodejní akci na bunkry – to zaskočilo a zamrzelo asi nejen mě. Znevěrohodnilo to jeho osobnost v očí mnohých, což je mi vskutku líto.

Obzvlášť v dnešní době, kdy lidé mají dlouhodobé obavy a rostoucí strach o své zdraví, děti, rodinné finance, budoucnost naší země a čekají jakoukoli pozitivní zprávu, počin či návrh řešení! Snažit se vydělávat na strachu lidí z války je pro mě opravdu velký přešlap. Byl to možná bohulibý záměr, ale…! Lidé přemýšlí, z čeho budou v brzké době platit složenky a on jim nabízí bunkr?

Bohužel to není pouze jeho prohrou, ale prohrou nás všech, kteří jsme v jeho kvalifikovaných odborných názorech hledali a stále hledáme právem oporu. Slibuji, že Trikolora udělá vše pro to, aby naše země nebyla Fialovou bruselskou vládou do války neustále a systematicky vtahována a abychom žádné bunkry nepotřebovali!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama