Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2022 18:02:00

Čeho se pánové asi bojí?

Čeho se pánové asi bojí?

Komentář na facebookovém profilu k odmítnutí ministrů Martina Kupky a Mariana Jurečky diskutovat v Superdebatě CNN Prima News s ekonomem Miroslavem Ševčíkem, předsedou hnutí Přísaha Robertem Šlachtou a exministrem zahraničí Tomášem Petříčkem

 Považuji za naprosto skandální, že vládní ministři diktují soukromé televizi podmínky, kdo jim smí a nesmí pokládat otázky. Čeho se pánové asi bojí?

Není přece normální, aby televizní produkce pozvala za nějakým účelem do studia hosty, dvě hodiny je nechala čekat a následně jim oznámila, že nic neplatí, protože se neschopní ministři bojí nepříjemných otázek.

Chápu, že pánové ze SPOLU jsou teď na koni a myslí si, že mohou vše, ale takovéto bolševické praktiky jsou dle mého názoru těžce za hranou!

Jak moudře napsal George Orwell:
„Čím více se společnost vzdaluje od pravdy, tím více nenávidí ty, kteří ji říkají.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama