Michal Zuna

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2022 6:36:00

Otevíráme další krizový byt pro oběti domácího násilí

Otevíráme další krizový byt pro oběti domácího násilí

Komentář na facebookovém profilu k ochraně lidí, kteří utíkají před domácím násilím.

 Otevíráme další krizový byt pro oběti domácího násilí. Mám velkou radost, že se nám na Praha 2 daří naplňovat naše cíle v oblasti bezpečnosti.

V případech domácího násilí je zásadní dostat oběť co nejrychleji z dosahu násilníka. Častými bariérami jsou ekonomická závislost na partnerovi a přítomnost dětí. Proto jsme společně s ROSA pokročili v projektu krizových bytů, kam žena může odejít i se svými dětmi. Kde je jí poskytnuta základní pomoc, intervence i právní poradenství nebo krizová linka v rámci centra ROSALIN.

Symbolické přestříhnutí pásky dnes pro mě bylo pomyslnou tečkou za několikaměsíční prací, kterou jsem projektu věnoval. Vždycky mě potěší, když se mohu podílet na realizaci dobré myšlenky a dovést ji do zdárného konce. Přitom jsme v pomoci obětem trestných činů stále na začátku. Takže prestřihnutím pásky nic nekončí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama