Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2022 20:08:00

Musíme investovat a vyzbrojit naši armádu

Musíme investovat a vyzbrojit naši armádu

Komentář na facebookovém profilu k Izraeli a české armádě.

 Výbor pro obranu v Izraeli.

Po týdenní pracovní návštěvě Izraele dnes opět pracuji v Jihočeském kraji. O programu na naší cesty jsem vás informoval zde na FB, zkusím proto hlavní závěry cesty shrnout do tří bodů:

Kvůli agresivní válce Ruska musíme mnohem více než v minulosti myslet na naši obranu. To znamená investovat a vyzbrojit naši armádu, abychom spolu s evropskými Spojenci mohli obstát jakémukoliv agresorovi. I ruské armádě!

Náš spojenec Izrael je na špici světového vývoje moderních zbraní, a proto jsme se byli informovat o možnostech, které by ze vzájemné spolupráce mohly plynout. Je skvělé, že má Česko nadstandardní vztah s takto technologicky i bezpečnostně silnou zemí.

Zároveň je potřeba sdílet i informace o tom, jak je možné se efektivně bránit agresorovi a jaká je bezpečnostní situace v různých částech světa. I o tom byly jednotlivá jednání.

Díky všem kolegům, kteří cestu absolvovali se mnou i všem našim partnerům v  Izraeli za jejich vstřícnost!

A protože obrázek řekne často více než 1000 slov (a u videa si to můžete ještě vynásobit), sdílím reportáž, kterou o naší cestě pro Události natočili redaktoři Česká televize. Celá reportáž ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama