Mgr. Josef Cogan

  • STAN
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2022 12:18:00

Veto pro projednávání kauzy Hlubuček. Není to věc Sněmovny

Veto pro projednávání kauzy Hlubuček. Není to věc Sněmovny

Projev na 26. schůzi Poslanecké sněmovny 17. června 2022 k návrhu poslance Nachera (ANO) k projednání kauzy Hlubuček na půdě Poslanecké sněmovny.

 Vážené kolegyně, vážení kolegové, já bych si jenom dovolil dát veto na návrh Patrika Nachera. Odůvodnění je stejné jako včera. Ta situace se nijak nezměnila do dnešního dne. Já nevím, jestli máme tady opravdu řešit věci samosprávy, jestli tady řešit třeba Brno, jestli máme řešit třeba Chomutov do budoucna nebo cokoli jiného. V podstatě orgány činné v trestním řízení jednají. (Protestní výkřiky a bušení do lavic z levé strany sálu.) Nevím, jestli se to týká tady někoho konkrétně jakoby ze Sněmovny v téhle chvíli a my máme jakoby předně (?) věci, které má na starosti Sněmovna.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama