Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2022 19:21:00

Školy a ještě jednou školy

Školy a ještě jednou školy

Komentář na facebookovém profilu k nedostatečným kapacitám škol nejen v Středočeském kraji

 Velké téma nejen pro Středočeský kraj. Je jasné, že cena bytů a nemovitostí v hlavním městě způsobila, že lidé budují své bydlení mimo Prahu. To však má mnoho konsekvencí - mimo jiné i kapacitu základních škol ve středočeských obcích a městech.

To byl důvod mé dnešní návštěvy v Mníšku pod Brdy. Setkala jsem se se starostkou, místostarostkou a představiteli čtrnácti svazkových obcí, protože tento mikroregion nutně potřebuje novou školu.

Jednoznačně říkám, že to není rozmar, ale absolutní nutnost. Jde o naše děti, jejich vzdělání a tedy budoucnost našeho státu. Proto společně s Petr Štěpánek • senátor pomáháme a pomáhat budeme.

Investice do škol nemůže být prioritou jen na papíře...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama