Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2022 10:13:00

Pro velkou část Rusů je Putin pořád alfasamec

Pro velkou část Rusů je Putin pořád alfasamec

Komentář na facebookovém profilu k prezidentovi Ruské federace Vladimiru Putinovi.

 Pro velkou část Rusů je Putin pořád alfasamec, car, který v rukou drží otěže veliké matičky Rusi, dělá z ní zase velmoc a určuje světový běh dějin.

Putin navázal na období, které Rusové nemají rádi, období vlády Borise Jelcina. Téhle době tam říkají „děrmokracie“, přičemž „děrmo“ je v ruštině „hovno“, takže už z toho je jasný, že ten pokus o liberální demokracii se v Rusku u lidí moc neuchytil.

Když jim Putin po „děrmokracii“ nabídl vizi Ruska jako říše, které se ve světě bojí, řadě Rusů to imponovalo a slyší na to dodneška. To je asi ve vztahu k současnému konfliktu důležité vědět ze strany Ruska.

Nijak to ale neurčuje a nemůže určovat to, jak má k Rusku přistupovat Západ. Rusko nemůže být tím, kdo bude diktovat začátek mírových jednání, jejich průběh, a už vůbec ne jejich výsledek. Rusko musí být vojensky dotlačeno do bodu, kdy tohle všechno začneme diktovat my.

Víc jsem o tom mluvil v Epicentru na Blesk.cz, celý rozhovor si můžete poslechnout ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama