Občanská demokratická strana

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2022 19:37:00

ODS Litoměřice povede pozitivní volební kampaň zaměřenou na svůj program

ODS Litoměřice povede pozitivní volební kampaň zaměřenou na svůj program

ODS do komunálních voleb v Litoměřicích povede zkušený a osvědčený starosta Mgr. Ladislav Chlupáč.

Na kandidátce ho doplní celá řada vzdělaných, praxí prověřených osobností, které se již řadu let aktivně podílejí na dění v našem městě, a v budoucnu se tak mohou stát i lídry kandidátky. Prostor dostali i mladí a nestraníci.

Vzhledem ke změně situace v poslanecké sněmovně způsobené současnými událostmi doma i v zahraničí, došlo k podstatnému navýšení časových nároků člena bezpečnostního výboru a výboru pro obranu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Mgr. Karla Krejzy. Proto se sám rozhodl v letošních komunálních volbách nekandidovat.

Litoměřická ODS má velké zkušenosti s řešením všech agend souvisejících s životem obyvatel města. Ve městě totiž bylo v posledních 20 letech realizováno více než 150 investičních projektů. Mezi hlavní oblasti, kterým se chce ODS v Litoměřicích v dalších čtyřech letech věnovat, je například zásobování města energiemi, doprava včetně zvýšení počtu parkovacích míst, ale i celá řada větších i menších investičních projektů, které povedou k dalšímu zlepšování života obyvatel všech částí města. Stranou tak nezůstane životní prostředí, školství, kultura, ani sport. S detailní podobou všech bodů programu se budou moci občané seznámit nejen ve volebním programu, ale i osobně v kontaktním stánku, který bude po celé září umístěn na Mírovém náměstí v Litoměřicích.

ODS Litoměřice povede pozitivní volební kampaň zaměřenou na svůj program, vizi rozvoje města, a nikoliv na očerňování konkurence.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama