ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2022 18:18:00

Scholz chce umlčet malé státy

Scholz chce umlčet malé státy

Komentář na facebookovém profilu k návrhu německého kancléře Olafa Scholze na zrušení práva veta

 Strana Svobodných občanů vznikla v roce 2009 jako odpor vůči ztrátě suverenity ČR, kterou přinesla Lisabonská smlouva. Tehdejší vedení ODS selhalo, přestože stateční lidé jako třeba René Franěk či Tomáš Jirsa se snažili vzdorovat a částečně ztrátě práva veta zabránit.

Další ubývání naší suverenity nesmíme dopustit ani rychle ani salámovou metodou! Ubývání suverenity ČR znamená ubývání svobody pro české občany.

Jako Svobodní proto razíme myšlenku znovu obnovit nezávislost českého práva na Právu EU. Změnit Ústavu do stavu před rokem 2001 a zrušit teď zmocňovací článek 10a, abychom se už žádného šíleného nápadu pana Scholze ani nikoho jiného nemuseli bát.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama