Michal Zuna

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2022 8:39:00

Musíme najít balanc mezi bohatým kulturním životem a klidem

Musíme najít balanc mezi bohatým kulturním životem a klidem

Komentář na facebookovém profilu k letním radovánkám a klidu.

 Musíme najít balanc mezi bohatým kulturním životem a klidem, který potřebují obyvatelé Podskalí.

Letní měsíce pro místní totiž nejsou vůbec šťastné. Teplé počasí podporuje venkovní noční život, užívání drog a konzumaci alkoholu přímo pod jejich okny.

Je jasné, že v centru Prahy nebude klid jako v Brandýse. Zároveň ale nechceme, aby party, turistické pronájmy a pocit nebezpečí v ulicích vytlačoval místní obyvatele z míst, kde mnohdy žijí celé generace.

Na Náplavce jsme společně nastavili pravidla pro konání akcí. Některé lodě obměněli za klidnější koncepty. Na Karlovo náměstí umisťujeme nové policejní ředitelství. Zároveň rozjíždíme osvětovou kampaň motivující ke vzájemné ohleduplnosti. Pevně věřím, že život společenský i občanský vedle sebe mohou existovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama