Komunistická strana Čech a Moravy

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2022 22:33:28

KSČM: Vymažeme fialovou!

KSČM: Vymažeme fialovou!

Komunistická strana Čech a Moravy zahájila celoroční kampaň se sloganem "Vymažeme fialovou", kterým KSČM důrazně odmítá politiku vládní koalice.

Kampaň, která bude pokračovat i po podzimních volbách, bude mimo jiné vyzývat občany k účasti na akcích KSČM proti vládě Petra Fialy, která nejenže neplní předvolební sliby, ale stále více dává najevo, že zájmy občanů České republiky pro ni rozhodně nejsou na prvním místě.V této souvislosti KSČM vyzývá všechny nespokojené občany, spolky a subjekty, aby se k těmto akcím připojili, protože jedině dostatečně silným občanským tlakem lze dosáhnout zásadní změny politického kurzu.Kromě celoroční kampaně „Vymažeme fialovou“ pokračují i kampaně pro komunální volby a volby do Senátu Parlamentu České republiky pod společným heslem „Máme řešení - Teď a tady!“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama