Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2012 11:33:31

Nový kabát Tomáše Hybnera, tentokrát u Jiřího Paroubka

Nový kabát Tomáše Hybnera, tentokrát u Jiřího Paroubka

Karlovarská losovačka je zřejmě výborné doporučení pro zisk dalších funkcí...

Karlovarská losovačka je zřejmě výborné doporučení pro zisk dalších funkcí. Tehdejší náměstek primátorky Petr Keřka se stal, alespoň nakrátko, ředitelem karlovarského Ředitelství silnic a dálnic, další náměstek primátorky Tomáš Hybner pak byl pověřen vedením výboru Regionální rady regionu Severozápad. Trochu divná změna. Zlí jazykové tvrdí, že bývalý hejtman Šulc nemohl rozhodovat sám. Ostatní členové výboru své dobře zahřáté židle opustit nechtějí.

Karlovarská losovačka je dnes už legendární termín označující zmanipulované výběrové řízení. Záznam z losování firem, účastnících se veřejné soutěže při výstavbě nové sportovní haly v Karlových Varech, někdo umístil na internetový portál Youtube, kde ho shlédlo přes 150 tisíc lidí. Na záznamu je vidět, že organizátor soutěže vybíral dvě z firem, včetně vítěze z uzavřeného osudí podstatně déle, než ostatní lístky. Losující to komentoval tak, že jsou lístky slepené, a nemůže je proto v osudí oddělit.

 Soud magistrátu sice uložil půlmilionovou pokutu, osobní odpovědnost však žádný z tehdejších politiků do dnešního dne neuznal. Oba tehdejší vrcholní politici sice hbitě svlékli dresy svých mateřských stran, ale jen proto, aby se pustili do dalšího budování kariéry. A jak je vidět, daří se jim. Občan musí jen nevěřícně kroutit hlavou a ptát se: Jak můžeme bojovat s korupcí, když trestně stíhaní politici sedí v parlamentu a ti šikovnější, kteří se stíhání uměli vyhnout, získávají lukrativní funkce, např. Tomáš Hybner, tentokrát v dresu NS-LEV 21 Jiřího Paroubka.

  Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama