Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.08.2022 14:41:00

Kam se hrabe Staník Grossů

Kam se hrabe Staník Grossů

Komentář na facebookovém profilu k výrokům ministra vnitra Rakušana.

Kam se hrabe Staník Grossů s jeho křišťálově čistým nákupem bytu, na vyjádření ministra Rakušana na reference o panu Mlejnkovi.

Když ministr Rakušan vysvětloval, proč do čela civilní rozvědky instaloval Petra Mlejnka, který se stýkal s ústřední postavou případu Dozimetr, odkazoval se na doporučení osob. „Reference od obou pánů jsem měl, přestože jsem se jich na něj neptal osobně, v tom není žádný rozpor.“ Na otázku, jak reference vypadaly, reagoval: „Pan Mlejnek mi předal kontakty na lidi, kteří písemně potvrdili ochotu předat kladné reference,“ napsal ministr. Nakonec přiznal, že ve skutečnosti mělo jít jen o SMS korespondenci, kterou viděl v telefonu u Mlejnka.

Fakt je možné, že si myslí, že mu tohle projde?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama