Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2022 22:27:23

Masakr na Ukrajině musí okamžitě skončit!

Masakr na Ukrajině musí okamžitě skončit!

Putin chce diplomatickou dohodu a snílci myslí, že bude jedině, pokud se stáhne z Ukrajiny. Takže trocha reality: proč by to dělal? Aby tam nastoupilo NATO? Vy, kteří nechápete oč jde nevíte, jaká jediná dohoda je na pořadu dne?

Nerozšiřování NATO, autonomie ruskojazyčných oblastí a jejich mezinárodní uznání včetně Krymu a konec sankcí + nová jaderná dohoda. Pokud dohoda nebude, Rusko vyhlásí sankce na nerosty a další komodity, počínaje hliníkem a půl světa ekonomicky zkolabuje. Skončí nejen automobilový průmysl. A k sankcím vůči světu se pak přidá Čina, pokud ji USA budou provokovat Tchaj-wanem. Válka na Ukrajině nezačala letos, ale v roce 2014. Absolutně se nezastávám Putina, ale válku nezačal on. Nehájím Západ ani Východ. Hájím zájmy této země a jejích lidí.

Díky svým mocenským zájmům intervenci na Ukrajině vyprovokovaly USA za vydatné pomoci EU. Myslet si, že Zelensky vyhraje, je snílkovství. Podporováním a vyzbrojováním Ukrajiny bude ten masakr dál pokračovat a dopadne krutě. Zastavte to šílené absurdní vraždění, než bude pozdě! Kdo opravdu ví, co se skutečně děje na Ukrajině? Propaganda je z obou stran. Na sítích se šíří protiruská hysterie a nenávist, která narostla po zprávách o zavražděných v Buči a o masových hrobech, která se začala šířit od 2. dubna.

Včera jsem měl možnost o těch hromadných hrobech shlédnout nesestřihané video. Ty hroby byly vybagrovány již 12. března na popud nemocnice, protože přestala fungovat pohřební služba a většina zemřelých nebyla identifikována. To ostatně uvedla i ČTK 14.03.2022 v 18:22. Na videu je vidět personál nemocnice i lékaři v bílých pláštích, jak ukládají mrtvé do výkopu. Svět pobouřili také mrtví civilisté, podřezaní se svázanýma rukama za zády. I tohle video jsem viděl, včetně pachatelů – vojáků, s modrožlutými nášivkami.

Další video, jak dobíjejí zajatce a jak jejich velitel potvrzuje vojákům, že mají střílet každého, kdo nemá modrožlutou pásku. Z videí je zřejmé, že civilisté v Buči byli zabiti dělostřelbou a pohřbeni v hromadných hrobech. Pak byli vykopání a lany roztahováni po silnici a aranžováni pro propagandu. Viděl jsem ještě další, mnohem horší videa, která nešla dokoukat. Alespoň já jsem to prostě nedal. Pravost těch videí potvrdily jak USA, tak Británie.

Naaranžovaná mrtvá těla a na zdech v těsné blízkosti ani škrábnutí, žádné nábojnice, střepiny. Po výbuchu bomby na nádraží teče krev do kopce, lavičky zůstanou na centimetr vyrovnané, skla nepoškozená……

To, o čem píšu ví spousta z nás, ale mlčí, aby je nezablokovali, aby je nestíhali. Já bytostně nesnáším válku, jakýkoli teror, zabíjení a už to ve mně přerostlo únosnou mez, že prostě mlčet nemohu. S ohledem na hrozbu blokace videa nesdílím, ostatně, většina lidí by jejich obsah asi nedala. Nejsem měkouš, ale po tom, co jsem včera viděl jsem na dnešek nespal. Nešlo to. Nemohu ani uvěřit tomu, že naši představitelé, hrozící Rusku o tomhle neví. Plní tedy zadání? Čí?

Docela bych uvítal, aby šiřitelé nenávisti z řad žlutomodře ovlaječkovaných měli více soudnosti a méně propadali propagandě. Nepropadám propagandě, snažím se si informace ověřit sám. V žádném případě nejsem fanda Putina a nesouhlasím s jeho intervencí na Ukrajině, ale nemohu nevidět, co se na Ukrajině děje od převratu v roce 2014 a před čím svět zavíral oči. Včera byla Ukrajina světem označována za nejzkorumpovanější a nejméně demokratickou zemí Evropy.

Ten samý svět dnes té Ukrajině tleská. Nejsem fanda Putina, ale také nejsem zaslepený nenávistí proti němu. Vnímám, co se na Ukrajině děje, vnímám ta zvěrstva i to, kdo je jejich pachatelem. Prosím, zkuste odložit tu zaslepenost a nenávist, zkuste se na věc podívat s odstupem, zkuste si najít i jiné zdroje, než je ČT. To šílenství, které na Ukrajině probíhá je nezbytné co nejdříve ukončit. Posílat tam tanky navíc bez mandátu Sněmovny znamená prodlužování konfliktu a další tisícovky mrtvých.

Prosím, nepodléhejte tolik propagandě a snažte se si informace ověřovat. Odložte svou nenávist, naše země a miliony z nás se řítí do nedozírného ekonomického průšvihu po prázdninách.

Mír Ukrajině.

Za viníka současného stavu označuje propaganda Putina. Válku na Ukrajině ale nezačal on (nezastávám se jej), ta začala po puči v roce 2014 vražděním ruskojazyčného obyvatelstva. Na Ukrajině žádná demokracie nebyla, vládli tam oligarchové a fašismus. Válku dlouhodobě provokovaly USA rozšiřováním NATO a dalšími kroky za vydatné pomoci Bruselu. Viníkem dnešního stavu je Brusel a neschopnost vlády premiéra Fialy!

Lidé jsou zastrašováni a umlčováni. Nastoupila bezprecedentní cenzura, nastupuje celosvětový socialistický fašismus. Vláda podniká kroky pro umlčování názoru, podporuje udavačství. ČEZ vytváří miliardové zisky a vláda odmítá ceny elektřiny a plynu řešit, protože jí vysoké ceny vyhovují – dostává do rozpočtu miliardy navíc, za které podporuje válku na Ukrajině na úkor vlastních lidí!

Prvním zásadním krokem, který je nezbytné udělat, je GENERÁLNÍ STÁVKA! Ne varovná, ne symbolická, ale naprosto nekompromisní! Druhým nutným krokem je nevolit v komunálních volbách zástupce vládních stran, protože ti, jako členové vládních stran nesou spoluodpovědnost za stav, protože svá vedení zvolili. Proberme se z té letargie

Je nezbytné dát SPOLU, tedy ODS, TOP-09, KDU-ČSL, Pirátům a STAN v komunálních volbách stopku! Nevolte jejich kandidáty! Je nezbytné, aby současná vláda poznala naši sílu!

Michal Malý, místopředseda MO Trikolora Praha, kandidát do zastupitelstva MČ Prahy 8 a Magistrátu hl. m. Prahy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama