Marek Vozdecký

Pro národ, pro vlast !
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.06.2012 22:14:00

Výzva slušným lidem

Výzva slušným lidem

DSSS Olomouc vyzývá občany !

Tak za prvé, žijeme v jedenadvacátém století. Za druhé, válka skončila před 67 lety.

Dnes se politika nedá dělat tak, jako v roce 1933, což je možná škoda.  Protože v této zemi i v celé Evropě je potřeba změnit systém opravdu razantně. Jenže dnes, pokud nemáme za sebou drtivou většinu obyvatel této země, nemůžeme dělat nic moc.

A proto je tu jako Fénix zrozená nová strana. DSSS. Její program předpokládám všichni znáte. Je jasné, že většinu bodů neovlivníme bojem v ulicích a už vůbec ne bojem JEN proti cikánům. Tato otázka je samozřejmě nejvíc bolavá, ale ne jediná. Je to jen zástěrka k tomu, aby DSSS byla pokud možno zase zlikvidována na základě smyšlených důvodů. No a pouliční boj tomu jen nahrává. Neříkám tím, že si máme sednout a čekat, až nás ovládnou menšiny.

Jenže jak jsem řekl na začátku, musíme se nejdřív sjednotit a spolu jako jeden muž (dámy prominou) začít praktikovat opravdovou politiku. Teď mluvím čistě za Olomoucký kraj. Je nás tady registrovaných členů 27 a to je málo. Chci, aby všichni současní a i noví členové vstoupili do Olomoucké Místní Organizace (MO). Chci to z toho důvodu, abychom mohli společně vypracovat systém, který bude fungovat a bude mít pevný a jasný ŘÁD. Po dosažení 100 spolupracujících členů budeme vytvářet MO po celém kraji tak, aby každá MO měla minimálně 10 členů a opravdu kvalitní vedení. Pak můžeme vybudovat Krajskou Organizaci a máme volné pole k postupu do vedení kraje a státu. Jinak se budeme plácat pořád někde na okraji a to nechci!  Potřebujeme čerstvou krev a potřebujeme se začít prezentovat jako strana, ve které jsou lidi, co myslí ten boj opravdu vážně. Ne, nemyslím boj v ulicích, který se samozřejmě dotýká nejvíc Přerova, Břidličné, ale i jiných obcí a měst. Myslím boj proti této systematické propagandě proti DSSS. K čemu nám bude, když Ti nejradikálnější budou ve vězení? Odpovězte si sami.

Co si budem nalhávat, všichni, i Ti nejtvrdší rváči a radikálové mají srdce. A to srdce jim buší pro vlast. Jenže spolu se srdcem jim také buší ruce. A na to je času dost. My se teď musíme semknout a dát tak najevo (bez vlajek, odznaků a rvaček) národu, že umíme být i v pohodě a že nás nevytočí bezpráví, kterého je v této zemi víc než dost. Jen tak nás budou lidi poslouchat a po nějaké době, když to nevzdáme, si začnou říkat:“Jo, to jsou Ti chlapci od Dělníků, jsou fakt v pohodě, jdu je volit.“  Říkejte si co chcete, ale nejdřív myslete hlavou a zkuste si tohle prohlášení přečíst třeba pětkrát, než si uděláte vlastní názor a rozhodnete se pro osamocený boj před bojem v semknuté řadě.

Každá strana je právě taková, jako lidé v ní a proto pomozte naši vlast tvořit k obrazu svému. Možná budete překvapeni, jakým směrem se může ubírat i taková radikální strana, jako je DSSS. Musíme se legálně dostat do vlády a potom ji rozbijeme.

Marek Vozdecký, předseda MO DSSS Olomouc, Libor Lorenc, tajemník MO DSSS Olomouc

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama