Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2022 11:09:00

Babiše nebo Pavla na Hradě si zasloužíme

Babiše nebo Pavla na Hradě si zasloužíme

Komentář na facebookovém profilu k Andreji Babišovi a Petru Pavlovi.

 Už jsem to tu psal obšírněji, teď to zkrátím:

Mezi podnikatelem Babišem a generálem Pavlem je ve skutečnosti velmi malý rozdíl. Hlásí se v nich o slovo normalizační generace. Oba, každý po svém, symbolizují normalizační oportunismus.

Patřili k těm, kdo využili příležitost ke společenskému vzestupu, který pak dokončili v novém režimu. Jeden se stal pézetkářem, s pozdější úspěšnou kariérou v byznysu. Druhý se stal lampasákem, s pozdější úspěšnou kariérou v NATO.

A proto zvolení jednoho nebo druhého prezidentem bude znamenat společenskou rehabilitaci normalizace. Sestimsmiřte, hlavně vy, krasoduchové, co máte tendenci lakovat Babiše načerno a Pavla narůžovo.

P.S. To konstatuji, nehodnotím. Mám-li hodnotit, tak si myslím, že je to vlastně dobře. Babiše nebo Pavla na Hradě si zasloužíme, protože 33 let po pádu komunismu je už načase skončit s tím únavným a otravným “vyrovnáváním s minulostí” a jejím nekonečným moralizováním, včetně normalizace.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama