Karel Dvořák

  • KSČM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.09.2022 11:33:40

Než jim to tam vhodíte...

Než jim to tam vhodíte...

Komunální volby

Ale komu? Všímáte si, že obavy z členství v politické straně a z přiznání se k sympatii k ní se z komunistů, jak nakažlivá nemoc, přenesla do ostatních politických stran? Popírání své politické příslušnosti, rušení členství a stávání se nezávislým, je nyní, před komunálními volbami, běžné napříč obcemi všech krajů. Mají snad kandidáti obavy, jaký malér se ve vyšších patrech jejich strany objeví a oni se neprávem ocitnou na černé listině? Jak má pak volič poznat, kam se bude ubírat skupina kandidátů s nic neříkajícím názvem? Doprava, doleva, bude přešlapovat na místě? Dřív nebo později bude muset přiznat barvu, ti úplně nahoře se o to postarají, a nakonec rozhodnou za vás.

Výhodou komunálních voleb je, že se rozhodujeme mezi kandidáty často osobně známými. Nyní máme ještě dostatek času si kandidátní listiny prohlédnout, nad každým jménem se zamyslet, představit si, jak se dotyčný kandidát může do komunální politiky zapojit. Zjednoduším to - co pro svou obec kdy udělal a zda má v čem pokračovat!

Karel Dvořák
zastupitel Kraje Vysočina

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama