JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2022 20:41:00

Fráze, fráze, fráze...

Fráze, fráze, fráze...

Komentář na facebookovém profilu k projevu premiéra Fialy

Nemám z toho kvůli lidem a naší zemi pražádnou radost, ale 7 minut „mimořádného projevu předsedy vlády" bylo O NIČEM. Žádná nové informace, žádné podrobnosti nad rámec všeho, co už během týdne zaznělo. Bohužel jen fráze, fráze, fráze.

Absolutně nechápu, proč toto zaznělo 5 dnů před volbami. A ještě někdo hodně tupý premiérovi vložil do úst připomenutí vládní mediální kampaně bratru za 25 mil.Kč, kterou dělají lidé obžalovaní u soudu z daňových podvodů. Opravdu amatérský výkon co do obsahu i formy, který premiérovi ani vládě body nepřinese, právě naopak. Jako občan a volič jsem se dnes večer utvrdil, že teď v pátek či sobotu je třeba vyslat Petru Fialovi a jeho 5 koaliční vládě jasný signál od nás - NEMÁTE NA TO, ZABALTE TO A PŘEDEJTE V KRIZOVÉ DOBĚ ZEMI KRIZOVÝM MANAŽERŮM (samozřejmě pod parlamentní kontrolou) - krizovým manažerem rozumím toho, kdo krizi umí řešit, nikoliv toho, kdo krizi vyvolává či dále prohlubuje...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama