Mgr. Marek Výborný

  • KDU-ČSL
  • ministr zemědělství
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2022 16:16:00

A přesně o tom je Milostivé léto

A přesně o tom je Milostivé léto

Komentář na facebookovém profilu k Milostivému létu.

 S dovolením zde dnes budu sdílet jeden příběh, který přinesla ČT24.

Byla samoživitelkou se čtyřmi dětmi v obecním bytě. Alimenty dostávala nízké, na příspěvek na bydlení nedosáhla. Dluhová spirála se roztočila. Desetitisíce, které dlužila, se postupně proměnily ve statisíce. Nakonec i s úroky v miliony. Nikdo z rodiny a přátel neměl o finančních problémech paní Pavlíny tušení. Byla to pro ni potupa a nechtěla, aby o tom kdokoliv věděl. Během prvního Milostivého léta váhala. Když ale přišla v září druhá šance, rozhodla se svou situaci vyřešit a vyhledala dluhovou poradnu. Právě na ty se letos obrací čím dál víc dlužníků. Paní Pavlína je jednou z nich a díky lidoveckému Milostivému létu II může začít doslova nový život.

A přesně o tom to je. A já jsem moc rád, že Milostivé léto přináší tolik šťastných konců a pomáhá tam, kde je potřeba. Proto jsem tento zákon také napsal a podal ve Sněmovně. Děkuji všem za podporu a za šíření osvěty v celé akci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama