Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2022 13:46:00

Vítězové voleb zjistili, že jejich programy jsou špatné

Vítězové voleb zjistili, že jejich programy jsou špatné

Komentář na facebookovém profilu k TOP 09, která jde po osmi letech na Praze 6 do opozice.

 Že jde Topka v Praze 6 do opozice už víte, není to nic tajného. Vítěz voleb nám ale napsal, že chce znát naše programové priority, aby si je mohl napsat do svého programového prohlášení. Těší nás, že vítězové voleb zjistili, že jejich programy jsou špatné a potřebují něco pořádného. Že nám z toho nesplní vůbec nic? Samozřejmě, že nesplní. Třeba transparentními výběrovými řízeními na manažerské pozice ve SNEO by se připravili o možnost rozdávat politické trafiky. A že jich bude.

Ale není to jen o tom. Osobně jsem zvědav třeba na Petynku. Něco mi říká, že dohoda s vlastníkem sousedních pozemků bude najednou možná, i přesto, že budoucí starosta celé uplynulé čtyři roky tvrdil, že jednat s ním nehodlá, protože se nenechá vydírat a zastrašovat.

A že jsme na ty věci měli sami času dost? Měli. Ale jak sami vidíte, jde vesměs o velmi nepopulární věci, do kterých se nikdy nikomu úplně nechtělo, přestože ve volebních slibech se to jimi jen hemžilo. Proto fakt nevěříme řečem o tom, že to najednou jako zázrakem - notabene když jsme v opozici - půjde.

Nové koalici přeju hodně úspěchů a pevně věřím, že do příštích voleb budou její jednotlivé strany schopny napsat vlastní dobré programy, aby nemuseli vykrádat ty cizí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama