JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2022 21:29:00

Vedou nás nedovzdělaná individua typu Jany Černochové

Vedou nás nedovzdělaná individua typu Jany Černochové

Komentář na facebookovém profilu k politice v České republice.

 Bože, řekni mi, zač tenhle národ trestáš?

Proč nám už spoustu let vládnou ti nejhloupější z nás? Lidé s naprosto nulovou morální úrovní, kteří dělají ostudu naší zemi každým svým dětinským výlevem dosahujícím nanejvýš úrovně třináctileté puberťačky, která se právě rozešla se svým klukem?

Nejlepší odpověď na tyto otázky jsem nalezl u Platóna, jenž kdysi řekl: “Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.”

Chápu, že mnozí z vás už se v politicích mnohokrát zklamali, nicméně to nesmí být důvodem, abychom propadli beznaději. Neboť pak je tahle naše krásná země vydána napospas nedovzdělaným individuím typu Jany Černochové.

Pojďme si naši zemi vzít zpět! Je tak nádherná, že se jí nesmíme vzdát. A konec nás k tomu zavazuje odkaz našich předků i budoucnost našich dětí.

Zastavme diletantismus a vraťme do vedení naší země Právo Respekt Odbornost. A také slušnost a inteligenci.

Jste PRO?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama