JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2022 4:31:00

O slušnosti

O slušnosti

Komentář na facebookovém profilu k otevřenému dopisu ukrajinskému ministru zahraničních věcí Ukrajiny Kulebovi

 Dne 7. 9. 2022 jsem po zralé úvaze poslal otevřený dopis ministru zahraničních věcí Ukrajiny Dmytru Kulebovi. A to poté, kdy se nedistancoval od nehorázného a nemístně urážlivého vyjádření tiskového mluvčí O. Nikolenka k demonstraci českých občanů ze dne 3. 9. letošního roku na Václavském náměstí. Od roku 2012 spontánní největší masové akce u nás.

Uplynulo více než 30 dnů a žádnou odpověď jsem nedostal. Asi panu ministrovi chybí odvaha, nebo alespoň slušnost na slušný dopis odpovědět a omluvit se českým občanům. Znám pana ministra dost dlouho, téměř osm let. A jen mne to utvrzuje v tom, že si někteří lidé myslí, že mohou beztrestně urážet nás občany České republiky, protože to české vládě nevadí a na našich občanech vládě ani nezáleží.

Současný český ministr zahraničí, který již několikrát projevil svou absolutní organizační neschopnost, naposledy ve středu 5. 10. t.r., když si jako oddaný slouha ani nedovolil povolat zástupce velvyslanectví Ukrajiny do Černínského paláce. Jenom tak potvrdil, že mu na suverenitě České republiky vůbec nezáleží a že dělá jen to, co mu z Washingtonu nebo z Bruselu dovolí. Je otázka, jak dlouho si to nechají občané vůbec líbit.

Doufám, že příští veřejná vystoupení lidí v naší vlasti budou proti vládě opět masová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama