Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2022 13:14:00

Není možné, aby neefektivní pomoc zničila české podniky

Není možné, aby neefektivní pomoc zničila české podniky

Komentář na facebookovém profilu k nedostatečné podpoře českých firem

 Němci chtějí zastropovat plyn na 1,70 koruny za kilowatthodinu. Česká vláda zastropovala plyn pro firmy na 2,50. V momentě, když tohle Německo udělá, české firmy se stanou konkurence neschopné! Není možné, aby vláda v čase, kdy předsedáme Radě Evropské unie, tohle dopustila!

Není možné, aby naše pomoc byla tak neefektivní, že zničí české podniky. Každý den o tom čteme v novinách. Zavírají mlékárny, pekárny, sklárny.

A jaká je odpověď vlády? Co dělá Síkela? Jediné, co dokáže, je doporučit firmám, ať podvádí a ať se velké podniky tváří jako malé a střední, aby dostaly dotaci. Super. Až budou lidi na dlažbě, tak se mají tvářit jako co? Jako sponzoři STAN? Aby dostali nějakou hezkou veřejnou zakázku?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama