Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2022 10:54:00

Nevtahujte nás do své války!

Nevtahujte nás do své války!

Komentář na facebookovém profilu k sporům amerických demokratů

 Bidenova bývalá volební oponentka a kolegyně Tulsi Gabbard oznámila, že opouští Demokratickou stranu, a vyzvala všechny své kolegy, aby ji následovali.

Řekla, že současné demokraty „vede elitní spolek válečných štváčů“, kteří rozdělují lid, podkopávají svobody, chrání zločince, pronásledují oponenty, podněcují rasismus proti bílým, ale především „nás všechny zatahují do jaderné války”, kterou nikdo nechceme.

PS: Je zajímavé, že zatímco v USA se o válce Bidenovy administravy a zbrojařského průmyslu otevřeně mluví, u nás je to stále považováno za „nesmyslné lži”. Prosím vás, Biden opravdu nerovná se Amerika. Lidé, čtěte. Lidé, bděte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama