Sociální demokracie

Svoboda, solidarita, spravedlnost.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2022 14:03:00

Sliby ministra Jurečky nemají žádnou cenu

Sliby ministra Jurečky nemají žádnou cenu

Komentář na facebookovém profilu k návrhu Mariana Jurečky na prodloužení věku odchodu do důchodu

 Sociální demokracie prosadila automatické zvyšování důchodů podle růstu cen zboží, které důchodci opravdu potřebují. Prosadili jsme i strop pro věk odchodu do důchodu v 65 letech.

Sociální demokracie navrhla spravedlivou důchodovou reformu. Zaručený minimální důchod, vyšší důchody pro rodiče, dřívější důchod pro náročné profese. A samozřejmě žádné zvyšování věku pro odchod do důchodu.

Ministr Marian Jurečka slíbil, že se tím bude řídit. Dokonce to napsal do programového prohlášení pravicové vlády. Teď se ukazuje, že jeho sliby nemají žádnou cenu.

Vláda chce hnát lidi nad 65 let do práce. To je pro sociální demokraty nepřijatelné. Vybojovali jsme jistoty pro naše seniory. Tato vláda jim je nesmí vzít!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama