Mgr. Ondřej Kolář

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2022 13:39:00

Debaty s kolegou Kobzou beru jako cvičení vlastních nervů a odolnosti

Debaty s kolegou Kobzou beru jako cvičení vlastních nervů a odolnosti

Komentář na facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

 V případě Rusů souhlasím s kolektivní vinou a s tím, že je sem nebudeme pouštět na schengenská víza. Jim samotným totiž Putinův režim často vyhovuje, a dokud netahá lidi z obýváků na frontu, vědomě ho podporují. Nemáme důvod otevírat Česko lidem, kterým nevadí jim zabíjení civilistů a chtějí si sem odskočit jenom do doby, než se jich přestane týkat mobilizace. Pokud se jim samotným nechce bojovat na Ukrajině, tak s tím musí udělat něco doma.

Do toho se jim ale moc nechce, a tak s Putinem budeme muset dál bojovat my. Není to jako za druhé světové, kdy se dal Hitler porazit vojensky a dotlačit k bezpodmínečné kapitulaci. My můžeme Rusko jenom ponížit - sankcemi, tím, že od něj nebudeme brát plyn, úplnou mezinárodně-politickou izolací, protože se zemí, která se chová jako teroristický stát, se jednoduše bavit nemá.

Jen tímhle způsobem si budeme moct na konci války nadiktovat podmínky a zajistit si, že se už nikdy nebude opakovat nic podobného jako na Ukrajině.

Tohle jsem říkal v Partii na CNN Prima NEWS. Debaty s kolegou Kobzou, kde tahá pouze argumenty z kremelských příruček, beru mimo jiné jako cvičení vlastních nervů a odolnosti. Včera jsme totiž potrénovali dost slušně. Podívat se můžete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama