Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2022 20:41:00

Mějme stále na paměti pověst o Svatoplukových prutech

Mějme stále na paměti pověst o Svatoplukových prutech

Komentář na facebookovém profilu k potřebě politické jednoty.

Je dobře, že jsme z Václavského a dalších náměstí v naší zemi poslali Fialově vládě vzkaz, co si o ní myslíme. Protože bude jen a jen dobře, pokud Fialova vláda, nejhorší vláda v novodobé historii České republiky padne.

Ale zároveň musíme mít na paměti jednu strašně důležitou věc. O tom, kdo bude v zemi vládnout, se nerozhoduje na náměstích, ale ve volbách. Pokud naši sílu neproměníme ve volební výsledek, budou všechny naše demonstrace k ničemu.

Správnou cestu jsme jako Trikolora spolu s SPD ukázali v komunálních volbách. Dokázali jsme se dohodnout a spojit. A všude tam, kde jsme to udělali, to vedlo k dobrému volebnímu výsledku.

Mějme stále na paměti pověst o Svatoplukových prutech.

V jednotě je síla!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama