JUDr. Daniela Kovářová

  • Plzeň-jih
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2022 10:10:00

Velmi mi pomáháte a utvrzujete mě v odhodlání pokračovat

Velmi mi pomáháte a utvrzujete mě v odhodlání pokračovat

Komentář na facebookovém profilu k podpoře voličů i po volbách.

 Děkuji vám všem za desítky mailů a zpráv po včerejším pořadu K věci na CNN Prima News. Nemohu na tomto místě uveřejnit všechny, tak aspoň jeden z těch mailů, které mi od včerejška neustále posíláte:

"Dobrý večer, vážená paní Kovářová,

dnes jsem sledovala vaše podvečerní vystoupení v televizi CNN Prima News a moc vám chci poděkovat, jak ohromně jste dokázala na ty "nařízené otázky" moderátorky s lehkostí reagovat. Moc vás i se svými přáteli obdivujeme, jak dokážete čelit tomu současnému, hnusnému chování vedoucích vládních představitelů a různých medií. Moc vám držíme palce, aby se vám dařilo úspěšně zvládat  tento nelehký, politický boj, a jsme stále s vámi. Přejeme vám do dalšího období hlavně pevné zdraví, štěstí a pohodu v rodinném životě. Pokud bychom vám mohli být v něčem užiteční, obraťte se na nás. M. K. "

Děkuji. Velmi mi pomáháte a utvrzujete mě v odhodlání pokračovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama