Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.10.2022 13:07:00

Bude to doslova generálská jízda. Nerudové a Fischerovi nezávidím

Bude to doslova generálská jízda. Nerudové a Fischerovi nezávidím

Komentář na facebookovém profilu ke kandidatuře Andreje Babiše na úřad prezidenta.

 Do téhle pasti jsme se chytili sami. Tak dlouho jsme se “vyrovnávali s komunistickou minulostí”, až budeme - 33 let po pádu komunismu - nejspíš do nejvyšší ústavní funkce vybírat mezi dvěma členy normalizační KSČ. Jsem zvědav, s kým se pak bude “vyrovnávat” Post Bellum, Paměť národa, ÚSTR, Dobrovský + Šídlo, Vadas, Le Fay, Herman a mnozí, mnozí další, kdo se na tomto tématu buď zviditelňovali až do bezvědomí nebo si z něj rovnou udělali živnost. Těmito prezidentskými volbami nějaké “vyrovnávání” definitivně končí.

Jinak myslím, že Nerudová (zejména) a Fischer zažijí teď něco, co asi nečekali - stupňující se tlak, aby odstoupili a nekomplikovali situaci. Schůzky, telefonáty, vzkazy, apely, sociální sítě a média, nastoupí na ně všichni. Bude to doslova generálská jízda. Tyhle Vánoce jim nezávidím.

Doporučuji teď chladnou hlavu, kolu s ledem a nějaký ten popcorn.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama