Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2022 12:17:00

Babišova europoslankyně si zve Muska na kobereček do Evropského parlamentu

Babišova europoslankyně si zve Muska na kobereček do Evropského parlamentu

Komentář na facebookovém profilu k Ditě Charanzové, která se dostala do Evropského parlamentu pod křídly Babišova hnutí ANO.

 Takže Elon Musk je (alespoň pro část EU) už veřejný nepřítel č.1.

“Liberální” frakce Renew Europe si jej hodlá předvolat do Evropského parlamentu, aby jim vysvětlil, jak to s tím twitterem myslí (neboli aby dostal kartáč).

Vévodí tomu europoslankyně Charanzová z ANO, jejíž citát si můžete přečíst dole. Peskuje ho tam jako školáka, vyzývá ho, aby naopak dělal ještě více v boji proti “dezinformacím” a “nenávisti” a aby se dostavil do EP za účelem porozumění evropským pravidlům hry. Soudružka z uličního výboru by to neřekla lépe.

S Babišovými europoslanci je obecně ten problém, že v EP dělají zpravidla pravý opak toho, co zde hlásá Babiš. Protože tomu je to jedno - ví, že to nikdo nesleduje. Takže jeho europoslanci se vždy směle postaví za kdekterou ptákovinu, co se v útrobách evropských institucí zrodí.

Tak až začne Babiš jednou zuřivě bojovat proti cenzuře na sítích, vzpomeňme si tady na paní Charanzovou, která po ní víceméně volá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama