Ing. Věra Kovářová, MIM

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2022 7:32:00

Tento týden přinesl jednu skvělou zprávu

Tento týden přinesl jednu skvělou zprávu

Informace na facebookovém profilu k navýšení peněžních prostředků na rozšíření kapacit základních škol v Středočeském kraji

 Společným úsilím se podařilo přimět vládu k navýšení peněžních prostředků na rozšíření kapacit základních škol ve Středočeském kraji. Obce kolem Prahy, ale nejen ty, se potýkají s akutním nedostatkem míst a díky tomuto kroku se podaří situaci odblokovat.

Vláda totiž ve středu rozhodla o navýšení finančních prostředků a zanedlouho dojde k vypsání výzev na šest projektů v našem kraji. Tento krok doufám povede ke zdárné realici škol v Líbeznici, Chýni, České Brodě, Louňovicích, Úvalech.

Cesta za zvýšením kapacit základních škol tímto nekončí, ale jsem moc ráda, že je tento první krok za námi. Před námi je predevším hledaní řešení pro další kraje. Mluvíme se starosty a vidíme, že se problémy netýkají jenom Středočeského kraje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama