ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2022 10:07:00

Peníze dnes výrazně souvisí se svobodou

Peníze dnes výrazně souvisí se svobodou

Komentáíř na facebookovém profilu k omezování svobody

 Markéta Pekarová Adamová nedávno připomněla, že chce co nejdříve přijmout euro (ZDE). My to vidíme zcela jinak! Peníze dnes výrazně souvisí se svobodou. Jejich tvorba, jejich krytí, jejich znehodnocování, jejich důvěryhodnost, všechny parametry jsou zásadní.

Jsme první politická strana v České republice, která přijímá dary v Bitcoinech (více ZDE).

  1. Podporujeme takovou deregulaci, která usnadní dobrovolné používání kryptoměn v České republice.
  2. Důrazně přitom varujeme před zavádění tzv. CBDC digitálních měn centrálních bank, které na rozdíl od decentralizovaných kryptoměn nepřináší svobodu, ale jsou úzce spojeny např. s čínskou totalitou.
  3. Zároveň chceme zachovat českou korunu v hotovosti, aby lidé mohli žít i analogový život. Zachování české koruny vnímáme také jako výraz svobody jednotlivce při volbě měny a podpoříme bourání všech překážek v naší legislativě, které brání větší měnové konkurenci (více ZDE).

Nové formy nesvobody? Konec převýchovy!

Jako Svobodní cítíme velkou zodpovědnost být připraveni čelit novodobým ohrožením, které útočí na naši svobodu, ale i základní fungování demokracie. Zavedené a zkostnatělé strany nedokáží nebo nechtějí pružně reagovat na plíživé utahování šroubů. Jako jediná parlamentní strana jsme tak odhodlání stát v první linii a za nic se neskrývat!

Green Deal, zánik hotovosti a zvedení digitálního eura, omezování svobody slova a cancel culture, korespondenční volba, koketování se sociálními kredity, zavádění více kategorií občanů, to vše v budoucnu bude ohrožovat svobodu a důvěryhodnost demokracie.

Zatímco někteří se jezdí učit řídit společnost do Číny a další od ní opisují, Svobodní budou stát vždy na straně svobody občana.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama